Suolaiset suosikit

Kylmäsavulohimusse


200g ranskankermaa
200g kylmäsavulohta
1/2    punasipulia
1       herkkukurkku
1rkl  tuoretta tilliä
1tl    sitruunanmehua
ripaus sokeria, suolaa & valkopippuria

Pilko punasipuli & kurkku pieniksi kuutioiksi
Silppua tilli ja lisää kurkun & punasipulin joukkoon.
Lisää mausteet, sekä ranskankerma ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Pilko lohi hienoksi kuutioksi.
Kokoa kerroksittain, tai kaikki samaan astiaan tasaiseksi musseksi.
Anna maustua muutaman tunnin jääkaapissa.






Bellini herkullinen alkumalja

Kuori persikka ja soseuta se tehosekoittimessa
Lisää lasiin pari teelusikallista persikkapyrettä ja täytä lasi kuivalla kylmällä kuohuviinillä.
Voit lisätä makua lisäämällä persikka-appelsiinimehua.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti