200g kylmäsavulohta
1/2 punasipulia
1 herkkukurkku
1rkl tuoretta tilliä
1tl sitruunanmehua
ripaus sokeria, suolaa & valkopippuria
Pilko punasipuli & kurkku pieniksi kuutioiksi
Silppua tilli ja lisää kurkun & punasipulin joukkoon.
Lisää mausteet, sekä ranskankerma ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Pilko lohi hienoksi kuutioksi.
Kokoa kerroksittain, tai kaikki samaan astiaan tasaiseksi musseksi.
Anna maustua muutaman tunnin jääkaapissa.
|
Bellini herkullinen alkumalja Kuori persikka ja soseuta se tehosekoittimessa Lisää lasiin pari teelusikallista persikkapyrettä ja täytä lasi kuivalla kylmällä kuohuviinillä. Voit lisätä makua lisäämällä persikka-appelsiinimehua. |
Hyvää ja Kaunista, enemmän kuin unelma onnesta! Kiinnostus hyvään ja kauniiseen ruokaan sai minut hakeutumaan hotelli-, ravintola- ja cateringalan kouluun Tammikuussa 2016. Tämä on selviytymistarina, kuinka keittiössä täysin poropeukalo selviää kokkikoulussa...
Makuja Maailmalla
Suolaiset suosikit
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti