Sokerirohmu

Hyvää ja Kaunista, enemmän kuin unelma onnesta! Kiinnostus hyvään ja kauniiseen ruokaan sai minut hakeutumaan hotelli-, ravintola- ja cateringalan kouluun Tammikuussa 2016. Tämä on selviytymistarina, kuinka keittiössä täysin poropeukalo selviää kokkikoulussa...

Makuja Maailmalla

  • What's New
  • Työssäoppimassa
  • Makeat suosikit
  • Suolaiset suosikit
  • Makuja Maailmalla
  • Minä sokerirohmu

Makeat suosikit

Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etusivu
Tilaa: Blogitekstit (Atom)

Rakkaudella Ruokaa

  • Kaskis
  • Salonseurahuone
  • Ruukin Krouvi

Täällä käyn tämän tästä

  • Sillä Sipuli
  • Kakkupuotimariannika
  • Jotainmaukasta
  • Marsispossu

Luokan Blogirinki

  • Kattilankannella Paula
  • Kukkupala Julia
  • KukkaKokkiHeidi

Blogiarkisto

  • ▼  2016 (10)
    • ▼  huhtikuuta (1)
      • Millainen on hyvä aamiainen ???
    • ►  maaliskuuta (8)
    • ►  helmikuuta (1)

Tunnisteet

Aleksanterinleivos Brunssi Juhlivat kala Karjalanpiirakka Keittiö kuohuva leivoimme leivonnainen Lounasta Lusikkaleipä maa-artisokka munakokkeli Nutella palomies parsaa pekoni pensasmustikka päärynä Ravintola risotto ruoka Salo sämpylä Taidetta Tuulihattu vadelma VALTAVASTI vanha Veturitalli
Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.