lauantai 23. huhtikuuta 2016

Millainen on hyvä aamiainen ???

Millainen on hyvä aamiainen,
sitä tällä viikolla koulussa pohdimme.
Eritoten mitä kuuluu HYVÄÄN hotelli aamiaiseen ???
Siihen löytyi todella paljon erilaisia mielipiteitä.
Yllättävän moni totesi syövänsä samaan tapaan niin kotona kuin
hotellissa, kinkku-juustovoileipä kurkkujen kera, lasi tuoremehua ja kahvia.
Erittäin monen listalta löytyi pekoni & munakokkeli.
Joista se munakokkeli on aamiaiskokille haasteellinen ruoka, koska se ei siedä ollenkaan seisottamista, vaan paakkuuntuu todella nopeasti. Pitäisi tehdä monta pientä erää, johon aika taas ei riitä.
Lähiaikoina usean hotellin munakokkeleita tarkastellessa on opettajan slogan kananmunasta havaittu olevan niin totta.. ;
-"muna ei odota, munaa odotetaan"

Useissa hotelleissa on tänä päivänä paljon lähialueiden tuotteita.
Monet hotellit pitävät sitä jopa kilpailuvalttina.
Mm. Hotelli Tammer, Tampereella on suosinut aamupalalla jo monena vuotena paikallisia tuotteita.
Satsannut hyvään laatuun, ei niinkään valikoiman määrään.

Hyvä pehmeä luomupuuro maistuu aina ja on todella monen aamupala, sekä hyvät marjat ovat loistavia.
Kahvin kaveriksi on ihana saada joku pieni makea leivonnainen.

Rapeaa pekonia & munakokkelia

Pensasmustikat & tuoreet vadelmat jogurtin kaverina maistuvat aina


Maitokahvi & puolukkamuffin jälkkärinä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti