Sokerirohmu

Hyvää ja Kaunista, enemmän kuin unelma onnesta! Kiinnostus hyvään ja kauniiseen ruokaan sai minut hakeutumaan hotelli-, ravintola- ja cateringalan kouluun Tammikuussa 2016. Tämä on selviytymistarina, kuinka keittiössä täysin poropeukalo selviää kokkikoulussa...

Makuja Maailmalla

  • What's New
  • Työssäoppimassa
  • Makeat suosikit
  • Suolaiset suosikit
  • Makuja Maailmalla
  • Minä sokerirohmu

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Roquefort & Päärynä risotto

Tänään risoton pääosassa;  Päärynät  &  Roquefort 

Ja jälleen tärkeät raaka-aineet VOI & oliiviöljy poissa kuvasta...

Lähettänyt Katri klo 13.40
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Tunnisteet: päärynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Rakkaudella Ruokaa

  • Kaskis
  • Salonseurahuone
  • Ruukin Krouvi

Täällä käyn tämän tästä

  • Sillä Sipuli
  • Kakkupuotimariannika
  • Jotainmaukasta
  • Marsispossu

Luokan Blogirinki

  • Kattilankannella Paula
  • Kukkupala Julia
  • KukkaKokkiHeidi

Blogiarkisto

  • ▼  2016 (10)
    • ►  huhtikuuta (1)
    • ▼  maaliskuuta (8)
      • Roquefort & Päärynä risotto
      • Lusikkaleipien maalausta
      • Parsaa & Pääsiäistä
      • Rääppiäiset
      • Juhlivat Merkonomit
      • Avoimet ovet, Salon Seudun Ammattiopisto
      • Ravintola Ruudun keittiössä
      • Taidetta & Lounasta kaupungilla
    • ►  helmikuuta (1)

Tunnisteet

Aleksanterinleivos Brunssi Juhlivat kala Karjalanpiirakka Keittiö kuohuva leivoimme leivonnainen Lounasta Lusikkaleipä maa-artisokka munakokkeli Nutella palomies parsaa pekoni pensasmustikka päärynä Ravintola risotto ruoka Salo sämpylä Taidetta Tuulihattu vadelma VALTAVASTI vanha Veturitalli
Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.