Sokerirohmu

Hyvää ja Kaunista, enemmän kuin unelma onnesta! Kiinnostus hyvään ja kauniiseen ruokaan sai minut hakeutumaan hotelli-, ravintola- ja cateringalan kouluun Tammikuussa 2016. Tämä on selviytymistarina, kuinka keittiössä täysin poropeukalo selviää kokkikoulussa...

Makuja Maailmalla

  • What's New
  • Työssäoppimassa
  • Makeat suosikit
  • Suolaiset suosikit
  • Makuja Maailmalla
  • Minä sokerirohmu

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Avoimet ovet, Salon Seudun Ammattiopisto

Koulun avoimilla ovilla pääsimme leipomaan herkkuja vierailijoille.

Karjalanpiiraiden käsialanäytteitä monelta leipurilta

Lusikkaleipiä, Aleksanterinleivoksia, Tuulihattuja

Blinejäkin paistoimme

Lähettänyt Katri klo 10.21
Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa X:ssäJaa FacebookiinJaa Pinterestiin
Tunnisteet: Aleksanterinleivos, Karjalanpiirakka, Lusikkaleipä, Tuulihattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Rakkaudella Ruokaa

  • Kaskis
  • Salonseurahuone
  • Ruukin Krouvi

Täällä käyn tämän tästä

  • Sillä Sipuli
  • Kakkupuotimariannika
  • Jotainmaukasta
  • Marsispossu

Luokan Blogirinki

  • Kattilankannella Paula
  • Kukkupala Julia
  • KukkaKokkiHeidi

Blogiarkisto

  • ▼  2016 (10)
    • ►  huhtikuuta (1)
    • ▼  maaliskuuta (8)
      • Roquefort & Päärynä risotto
      • Lusikkaleipien maalausta
      • Parsaa & Pääsiäistä
      • Rääppiäiset
      • Juhlivat Merkonomit
      • Avoimet ovet, Salon Seudun Ammattiopisto
      • Ravintola Ruudun keittiössä
      • Taidetta & Lounasta kaupungilla
    • ►  helmikuuta (1)

Tunnisteet

Aleksanterinleivos Brunssi Juhlivat kala Karjalanpiirakka Keittiö kuohuva leivoimme leivonnainen Lounasta Lusikkaleipä maa-artisokka munakokkeli Nutella palomies parsaa pekoni pensasmustikka päärynä Ravintola risotto ruoka Salo sämpylä Taidetta Tuulihattu vadelma VALTAVASTI vanha Veturitalli
Teema: Yksinkertainen. Sisällön tarjoaa Blogger.