Yli puolet koulun oppilaista oli hiihtolomalla, niin meidän luokka uskallettiin päästää keittiöön...
( ruokailijoita oli päivittäin vain 120 - 150hlö, normaalin 400 - 500hlö sijaan )
Teimme sämpylät & leivonnaiset vitriiniin, ruuat lounaalle, pääsimme valtaisan junatiskarin puikkoihin, valvoimme lounaspöydän esillepanoa, kuurasimme pöydät, lattiat, saimme aikaan palohälyytyksen ( se en ollut minä ! olin alhaalla ruokalan keittiössä, ja hälytys yläkerran keittiössä, niin en edes nähnyt komeita palomiehiä ) ja taisimme jotain tehdä hyvinkin, kun kukaan ei joutunut jälki-istuntoon...Ja ruokamme sai kiitosta asiakkailta!
Keskityimme erityisruokavalio säädöksiin, hygienia säädöksiin, koska laitetaan hanskat ja milloin ne ovat enemmän tiellä. Kiistelimme saako korvakorut näkyä ?
Ennenkaikkea opimme VALTAVASTI & meillä oli hauskaa, sekin on työnteossa tärkeä seikka!
Silakkapihviä ekakertaa elämässä, varmuuden vuoksi hanskat käteen... |
Keskiviikon lasagnen jälkkärinä oli suklaakeksejä |
Pizza-Perjantai oli suosittu, ja hämmästys suuri kuinka hyvää voi olla kasvispizza. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti